Nyaralás utáni élmények a 7scents ajánlásával

Hihetetlen, mennyire repül az idő, szinte elmúlt már a nyár. Egyeseknek csak távoli emlék a nyaralás, visszazökkentek a mindennapokba, míg mások még visszaszámolnak, vágják a centit. Ha az előbbi csoportba is tartozol, és úgy érzed, ezer éve voltál szabadságon, van pár jó ötletünk arra, hogyan teremtsd meg a nyaralás hangulatát otthon is!

Az utazásokhoz gondolatban a legtöbben a tenger sós illatát, a forró homok érdességét, a naptej mindent körbeölelő fehérségét, a messzi tájak egzotikus fűszereit, édesen izgalmas aromáit társítjuk. Annyira elmaradhatatlan részei a nyári pihenőnknek, hogy bármelyik részlettel is találkozunk a mindennapokban, a nosztalgia kellemes érzete tölt el. Miért ne játszhatnál hát a nyaralás illataival otthon? Így bármikor repülhetsz az időben, töltődve az emlékekből és az élményekből!

A 7scents ajánlata a varázslatos nyaralós nosztalgiázáshoz a hetes szám bűvöletében érkezik: hét illat, a hét minden napjára, hogy mindig kéznél legyen valamilyen különlegesség, amely térben és időben messzire repít.

Castelbel Gourmet szappan

Elsőként a Castelbel Gourmet Tengeri Ásványok Szappant ajánljuk figyelmedbe, melyet a portugál tengerpart ihletett. Az azúrkék vízzel összefonódó horizont, a só tiszta illata, Portugália sajátos és egyben utánozhatatlan hangulata – ha ezekre vágysz, és gondolataid Porto, Lisszabon vagy épp Peniche körül forognak, akkor engedd át magad nekik a Castelbel csodás szappanjával. Ami az összetevőket illeti, természetesen minden alapanyag növényi, natúr és ellenőrzött forrásból származik.

Carbaline Vanília & Bergamott testradír

Ha pedig tisztálkodás, akkor add meg a módját, és gondolj a hámlasztásra is. Portugália után Olaszországba kalauzol a Carbaline Vanília & Bergamott testradír, amely egyszerre édesen bársonyos és üdítően friss. Egzotikus illata és finom textúrája megidézi az apró szemcsés tengerparti homokot, a pálmafák árnyékát, miközben minden érzékedet kényezteti – miért állnál hát ellen?

Ortigia Zagara fürdőolaj

A fürdőzés élményénél maradva térjünk át a hidratálásra, az Ortigia Zagara fürdőolaj segítségével. Még mindig Olaszországban járunk, pontosabban a perzselően forró és izgalmas Szicíliában. A fürdőolaj a narancs édesen egzotikus aromájával hív egy könnyed kiruccanásra. Sétálj gondolatban mezítláb a narancsligetben, lélegezz mélyeket az alkonyi nap bársonyos fényében és szívd magadba a mediterrán világ aromáit!

Tadé Neroli De Capri illatú arctonik

Ha szereted a narancsos illatokat, és nem tudod máshol elképzelni a nyári szabadságod, mint Dél-Olaszországban, akkor a Tadé Neroli De Capri illatú arctonik is hű barátod lesz a nosztalgiázásban. A neroli, azaz a narancsvirág illóolaja friss, citrusos, enyhén fanyar, zöldes jegyeket hordozó illata teszi utánozhatatlanná a Tadé különleges arctonikját, mely minden bőrtípuson kifejti jótékony hatásait. Használata közben könnyedén Capri szigetére kalandozhatsz gondolatban, vagy ruccanj át Sorrentóba, esetleg egyél egy isteni pizzát Nápolyban!

Marius Fabre Organikus hidratáló

A nyaraláshoz egyértelműen hozzátartozik a gyönyörű, napcsókolta bőrszín is. Azonban jól tudjuk, hogy a ragyogó bőr feltétele a megfelelő táplálás és a hatékony hidratálás, így a kötelező védelem nélkül nem töltünk órákat a napsütésben, illetve napozás után is gondoskodnunk kell a tápanyagok visszatöltéséről. A naptej fehér pajzsának illata bármikor bukkan fel az év során, biztos, hogy a legutóbbi napfürdőzésre fog emlékeztetni, csakúgy, mint a kedvenc napozás utáni terméked aromája. Ha még nem találtad meg az igazit, akkor tegyél egy próbát a Marius Fabre Organikus hidratáló szárazolajjal, amely ligetszépével dolgozik a csodás bőrért. Könnyedén regenerálja az irritált bőr, valódi ajándék napozás után, ha nem csupán a barna színt szeretnéd sokáig megőrizni, de a vitaminokról és a tápanyagokról is gondoskodnál egyúttal.

Pernici Akvamarin & Tengeri Só illatgyertya

A különböző szezonális kozmetikumok illatán kívül gondolnád, hogy a tengerpart aromáit is hazaviheted magaddal? A Pernici Akvamarin & Tengeri Só nagy illatgyertyával ez könnyedén lehetséges. A kéklő víztömeg tiszta és friss illatát hozza el magával ez a különleges illatkompozíció, melyet lenyűgöző kreativitással alkottak meg az olasz mesterek. Bármikor átélheted újra a tengerpart hamisítatlan üdeségét, csak gyújtsd meg a gyertyát. Minden érzékedet bevonhatod az emlékezésbe, meríts erőt az élményekből, hiszen azért szerezzük őket, hogy rájuk gondolva bármikor új lendületet adjanak a mindennapok során!

Rose Et Marius fügefák parfümdiffúzor

A tengerpart szabadságán túl a mediterrán világ magában hordozza a hanyag eleganciát, a finomságot és az élet édes örömeit is. Talán sokak számára a füge édesen fanyar íze és illata az, amely egyszerre adja vissza a forróságot, a nyári élvezeteket és a távoli kalandokat. Ezért is hívta életre a Rose Et Marius fügefák ihlette parfümdiffúzorát. A Provence-i nyár utánozhatatlan pillanatait idézi meg otthonodban, az év minden napján. Ha fizikailag éppen több száz kilométerre is vagy a fügefaligetektől, még nem jelenti azt, hogy gondolatban ne ugorhatnál egy hatalmasat térben és időben. Csak légy jelen az illatban, tedd magadévá a pillanatot, és hidd el, hogy bármi lehetséges. Igenis érezheted otthon a bőrödön a francia riviéra bársonyos szellőjét, a simogató napsugarakat, a ligetek csodás aromáját.

Hagyatkozz a fantáziádra, az emlékeidre, a tapasztalataidra és a 7scents illataira, amelyek végtelen számú lehetőséget biztosítanak ahhoz, hogy akkor és oda utazz képzeletben, amikor és ahová csak szeretnél. Egyetlen gondolatodba és egyetlen 7scents illatba kerül csupán, hogy messzi tájak csodái töltsenek fel energiával, életörömmel és mosolyt csaljanak az arcodra.

(Ezt kívánjuk mi is Neked: boldog mosolyokkal, napsütéssel és élményekkel teli napokat, és nem csupán nyáron, de az év minden szakában.)

19
Kosár